2018. január 31., szerda

Havas, pingvines időkitöltő feladatok

A múlt hét a felmérésekről, no meg a mértékegységek gyakorlásáról szólt, így nem igen volt olyan nap, hogy időkitöltő feladatra lett volna szükség. A hétre viszont már készültem, és bevallom, megint alábecsültem a gyerekeket, hiszen  a hétre tervezett feladatokból már csak egy van. Pontosabban fogalmazva a feladatok voltak könnyűek, bár akadt köztük egy-két nehezebb is.
Többször megfigyeltem már, hogy sajnos ezek a mostani gyerkőcök nem olyan kitartóak. Ha nehezebb egy feladat pár perc után egyszerűen szólnak, hogy menjünk segíteni, mert nem találják éppen a rejtőzködő képet, vagy alapos megfigyelés nélkül bekarikáznak valamit, mintha versenyre menne a dolog. Én meg csak nyomtatom az újabb feladatokat, hogy legyen holnapra, holnaputánra is. 

A hétre havas és pingvines feladatlapokat vittem (viszek), ezeket szeretném most ajánlani nektek. Mivel több feladatlap is származik ugyanarról a helyről, nem minden kép alá írtam forrásmegjelölést, de ha ellátogattok az oldalakra, Ti is meglátjátok, sőt még egyéb ötleteket is találhattok.

FORRÁS

FORRÁS

FORRÁS



FORRÁS



FORRÁS





FORRÁS

FORRÁS

FORRÁS

FORRÁS



Ha tetszenek a feladatlapok, nyomtassátok ki Ti is, a gyerekek biztosan örülni fognak neki!

Jó játékot, hasznos időtöltést!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése