2018. január 31., szerda

Havas, pingvines időkitöltő feladatok

A múlt hét a felmérésekről, no meg a mértékegységek gyakorlásáról szólt, így nem igen volt olyan nap, hogy időkitöltő feladatra lett volna szükség. A hétre viszont már készültem, és bevallom, megint alábecsültem a gyerekeket, hiszen  a hétre tervezett feladatokból már csak egy van. Pontosabban fogalmazva a feladatok voltak könnyűek, bár akadt köztük egy-két nehezebb is.
Többször megfigyeltem már, hogy sajnos ezek a mostani gyerkőcök nem olyan kitartóak. Ha nehezebb egy feladat pár perc után egyszerűen szólnak, hogy menjünk segíteni, mert nem találják éppen a rejtőzködő képet, vagy alapos megfigyelés nélkül bekarikáznak valamit, mintha versenyre menne a dolog. Én meg csak nyomtatom az újabb feladatokat, hogy legyen holnapra, holnaputánra is. 

A hétre havas és pingvines feladatlapokat vittem (viszek), ezeket szeretném most ajánlani nektek. Mivel több feladatlap is származik ugyanarról a helyről, nem minden kép alá írtam forrásmegjelölést, de ha ellátogattok az oldalakra, Ti is meglátjátok, sőt még egyéb ötleteket is találhattok.

FORRÁS

FORRÁS

FORRÁSFORRÁSFORRÁS

FORRÁS

FORRÁS

FORRÁS

FORRÁSHa tetszenek a feladatlapok, nyomtassátok ki Ti is, a gyerekek biztosan örülni fognak neki!

Jó játékot, hasznos időtöltést!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése