2014. március 21., péntek

Húsvéti PAKK

Gőzerővel haladunk előre márciusban is, amin én már nem is csodálkozok. Csak azt sajnálom, hogy sok dolgot nem tudok megmutatni nektek. De ami késik, az nem múlik. 
Amit viszont most szeretnék közkinccsé tenni, az egy bizonyos húsvéti pakk. A korábban már mutatott pakkok szerzője elkészítette a húsvéti összeállítását is. Ha ti is úgy vagytok, mint én,  hogy nincs sok időtök keresgélni, itt egy jó kis lehetőség. 

Forrás

Ebben a csomagban olyan fejlesztő feladatok vannak, ami elsősorban óvodásoknak, első-másodikos gyerekeknek való, de találunk néhány olyat is, ami a nagyobb gyerekeket is leköti. Aki már regisztrált a külföldi oldalra, bizonyára megkapta, ahogy én is, de aki nem, annak szívesen elküldöm én is. 

Most pedig jöjjön néhány oldal ízelítőül:

Easter printable pack for kids ages 2-7 - #EasterPrintables || Gift of Curiosity










Remélem sikerült felkeltenem az érdeklődéseteket!

Jó tanulást és jó játékot!



9 megjegyzés:

  1. Érdeklődöm, hogy a pakkot hol lehet letölteni? Feliratkoztam Katie from Gift of Curiosity hírlevelére, de csak a mai nap folyamán. Megküldik esetleg utólag vagy tudsz segíteni? Előre is köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hamarosan megkapod majd e-mail-ben, szerintem még ma. Ha mégsem, akkor írj, és átküldöm. :))

      Törlés
    2. Szia, a mai napig nem érkezett meg a pakk, pedig már nagyon várjuk a pici fiammal :) Át tudnád küldeni? Hol írjam meg a címem? Előre is nagyon szépen köszönöm! :) :) :) :)

      Törlés
    3. Ide is kiírhatod, vagy az e-mail címemre is elküldheted. Ha minden igaz, a lap tetején a borítékra kattintva előjön. (A lányom 1 hónapja segített a létrehozásában, és nem tudom, hogy működik-e egyáltalán.) :)))

      Törlés
    4. Akkor inkább itt írom: borostyan.anita@gmail.com
      NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! :) :) :) :) :)

      Törlés
    5. Megkaptuk! Nagyon-nagyon köszönjük! Alig várom hogy megnézhessem este, hétvégén már biztosan óriási hasznát is fogjuk venni :)
      További sok sikert szeretnék kívánni az oldalhoz! Rendszeres látogatója és böngészője vagyok, nagyon szeretem, tele van szuper ötletekkel! :)

      Törlés
    6. Örülök neki, biztosan hasznos lesz. Köszönöm szépen. Gyere máskor is! :)))

      Törlés
  2. Köszönjük a jó ötleteket!Én is hasonlóképpen jártam. El tudod küldeni nekem is a pakkot?
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. El tudod küldeni nekem is a pakkot? enriett72@freemail.hu
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés