2012. szeptember 23., vasárnap

Olimpia az iskolában 3.

A héten folytattuk a mi kis olimpiánkat, és mi más következhetett volna a foci után, mint a kézilabda. Vagyis leegyszerűsítve: kapura dobás. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, a bemelegítés után került sor a "meccsekre" és majdnem kicsengettek, mire kialakult a végső sorrend. Itt is sorsolással kerültek össze a "csapatok", és mindig az a gyerek jutott tovább, aki a több gólt dobta. 






Szerdán technika órán készítettük el a vitorlázó versenyhez a hajókat. Utána bonyolítottuk le a versenyt, amiről már korábban írtam. Sajnos sok hajó felborult, és nem tudtunk újabb futamokat indítani időhiány miatt, így csak 2 helyezés született. 





Csütörtökön testnevelés órán a súlyemelés következett. Úgy gondoltam, hogy medicinlabdát kell emelgetni, és az lesz a győztes, aki a legtöbbször emeli a labdát a magasba. Nem gondoltam volna, hogy milyen kitartóak a gyerekek. A győztes több, mint kétszázszor emelte fel a labdát ( ha a számoló nem tévedett), de időben is ő bírta legtovább. 






Ha már bevittük a medicinlabdát, egy célba dobó versenyt is rendeztünk. Mindenki háromszor dobott, és ha beletalált a karikákba, pontot kapott, minél távolabbra talált, annál többet. A pontokat összeadtuk, így alakult ki a sorrend.




Még vár ránk egy-két versenyszám, remélem a jövő héten a végére érünk a mi kis olimpiánknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése