2018. április 15., vasárnap

Foltvarrtam

Bizonyára a rendszeres olvasóimnak feltűnt, hogy három hete nem nagyon aktivizáltam magam itt a blogon. Sokáig gondolkoztam, hogy megírjam-e ezt a posztot, de úgy gondoltam, hogy én, aki minden egyes munkámat megmutatok, amit a tanítványaimnak készítek, miért ne mutathatnám meg azokat a dolgokat, amit születendő unokámnak készítek. Nem dicsekvésképpen, hanem inkább örömömben, hogy milyen büszke is vagyok magamra, hogy első nekifutásra ilyen gyönyörűségeket sikerült alkotnom, mindössze 1 hét alatt. 
Nagy segítségemre volt ebben a testvérem, aki gyakorlott foltvarróként jó tanácsaival segítette a munkámat, bár néha azt mondta, hogy "úgy csinálod, ahogy akarod", és ugye, aki nem tudja, hogy hogyan is akarja, annak ez annyi, mint erdőtűzbe a vízipisztoly. Ha olvasod hugicám (sose hívom így), akkor ezúton is nagyon hálás vagyok Neked a segítségért! Köszi. 😉😊


Szóval ezek azok a munkák, amik mindennél fontosabbak a számomra:









Még vár rám egy pelenkázó táska, meg két zsiráf, és utána (remélhetőleg) újra aktívabb leszek.



6 megjegyzés:

  1. Még ettől is aktívabb? Nagyon ügyes vagy szép dolgokat alkottál.De sokszor szerettem volna már én is ezt a foltvarrást elsajátítani valami mindig közbejött.Talán ha lett volna ilyen ügyes támogatóm mint a tesód?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát az utóbbi időben azért nem voltam annyira aktív, mint szoktam.
      Biztosan meg tudnád te is csinálni, annyi segítség van a Youtube-on is, de azért a közvetlen megbeszélés, segítés pótolhatatlan! :D

      Törlés
  2. Igenis, büszke lehetsz mindegyik nincsen nála fontosabb darabra!
    Mondtam már, hogy megmutattam őket a húgomnak és teljesen odáig volt értük? A húgom pocakjában különben egy kisfiú növekszik. :) Szóval köszönöm a színvilágot és a kedvcsinálást! :) Majd feltétlenül hozzál pelenkázótáskás és babaszobás fotókat is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Büszke is vagyok. :))
      Mondtad, hogy babát vár a húgod, de azt nem, hogy mutattad neki a fotókat. Annyira örülök, hogy neki is tetszik! Gratulálok a kisfiúhoz! Hozom majd a képeket, de te is mutasd meg, ha elkészül valami, jó? :)))

      Törlés