2018. május 27., vasárnap

Szerkeszthető oklevél a tanév végére

Tavaly amikor  a negyedikes osztályomtól búcsúztam, egy "diplomát" és egy  kis ajándékot készítettem nekik. Lassan az idén újra aktuálissá válik, de mivel most elsős-másodikos gyerekeim vannak, nem készítettem másikat, hanem csak  az osztályt módosítom majd. Egyéb teendőim miatt gondoltam időben felteszem ismét a blog Facebook-os oldalára, hogy könnyebben elérhető legyen azok számára, akik valami hasonlót keresgélnek.


Aztán jöttek a hozzászólások, érdeklődések, hogyan készítettem, hogyan lehet változtatni a szövegen, nincs-e oklevél felirattal, nincs-e tanárbácsinak való. Tudom azt, hogy sok kolléga nem azért nem ajándékoz ilyet, mert nem akar, hanem csak egyszerűen nem tudja, hogy hol találhat ilyet, vagy hogyan készíthet sajátot.
A kéréseknek eleget téve miközben főtt a vasárnapi ebéd, gyorsan készítettem egy tanárbácsisat, illetve még tegnap kicseréltem a tavalyi képen a feliratot. A Facebook-on már meg is osztottam, de tudjátok, itt én is könnyebben megtalálom, ezért gondoltam, hogy egy rövid bejegyzés kíséretében ide is felteszem. Fogadjátok szeretettel! (Pontosabban fogalmazva kattintsatok IDE a tanítónénis-, vagy IDE a tanárbácsis oklevélért és töltsétek le Word formátumban!) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése