2015. augusztus 29., szombat

"Szuper" évünk lesz

Nekem főleg, mivel az idén csak a tavalyi másodikosokat viszem tovább, a volt elsőseim a mostani elsősökkel lesznek ismét összevonva. Örülök is, meg sajnálom is egy kicsit, mert mindkét osztály a szívemhez nőtt, de hát ez van.


Ahogy már néhány korábbi bejegyzésben írtam, az idén Szuperhősökkel értékelek, és szeretném, ha minden gyerek szupernek érezné magát köztünk.
ITT megtaláljátok a korábban készített Szuperhősös értékelő táblát, ITT pedig értékelőkártyához láttok megoldásokat.


Azt nem tudom, mondtam-e, hogy az ajtóra is tervben volt egy üdvözlő felirat készítése. Nos az utolsó pillanatban az is elkészült. Hétfőn kerül majd a helyére, de mutatom, hátha valakinek megtetszik, és még a hétvégén elkészíti, vagy elraktározza az ötletet a következő tanévre.




A betűket nem a korábbi bejegyzésben található betűkkel készítettem, mivel az pdf-es volt, sok időt elvett volna az átalakítása. Google barátom segített, és találtam egy olyan oldalt, ahol jpg-sek a betűk, sőt, még a színek között is választhattam. A kép nem annyira adja vissza, de ezek sárga alapon piros betűkkel készültek. INNEN ti is letölthetitek a szuperhősös ábécét.





A Szuper fiút INNEN vettem, amit aztán a PhotoScape segítségével daraboltam, majd Word-ben megfelelő méretűre nagyítottam. Az a jó benne, hogy hagy a képrészletek körül egy kis helyet, (mint mondjuk az óriás karácsonyfánál, szívnél, tojásnál) így az egyes darabok pontosan összeragaszthatók. A képen látható fiúcska 8 darabból készült. Természetesen (legalább is szerintem) lehet szórakozni azzal, hogy a kisebb darabokat mondjuk egy -két lapra átrendezzük, de most erre nekem nem volt időm.



Bár a képen ez sem látszik, a hősünk valójában sárga papírra lett nyomtatva. Először úgy terveztem, hogy csak a körvonalak mentén nyírom ki, de aztán mégis meghagytam az arcát, és a többi egyéb vonalat is. 

Remélem a gyerekeknek is tetszeni fog, és tényleg egy szuper évünk lesz!

Mindenkinek boldog, szuper új tanévet kívánok!



Ui.: Ha valaki szeretné, szívesen elküldöm neki a darabolt nagy méretű Word-ös képet, illetve a feliratot, csak írja meg az e-mail címét a hozzászólásban.






9 megjegyzés:

  1. Kedves Példaképem! :)
    Az e-mail címem: nemeth.gabi76@gmail.com
    Előre is KÖSZÖNÖM!!!(ezt is:)

    VálaszTörlés
  2. "Szuper " tanévet kívánok, kedves Sucika!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Remélem az lesz és nem kiabáltam el! :)

      Törlés
  3. Szia! Szeretném a wordot! Köszönöm szépen! apollonia38@gmail.com

    VálaszTörlés
  4. Kedves Sucika!

    Mi idén leszünk szuperhősök :)
    Ha még van lehetőség elkérhetném a képet és a feliratot?
    kigyosiszilvi78@gmail.com

    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Szeretném elkérni a Word-ös képet és feliratot!
    Előre is köszönöm! Címem: gypfejl19@gmail.com

    VálaszTörlés
  6. Szia! Szeretném elkérni a Word-ös képet és feliratot!
    Előre is köszönöm! Címem:sandortimi2127@gmail.com

    VálaszTörlés