2016. augusztus 17., szerda

Minden egy helyen: teremdíszek, szülinapi tablók

Bevallom őszintén, szülinapi tablót csak pár éve készítek, így abból nem lesz olyan nagy a választék, de bízom benne, hogy lesz olyan, akinek elnyeri a tetszését. Éppen ezért itt osztom meg egyéb megvalósított teremdíszítési ötleteimet is.
1. A blogolás előtti években  ilyen dekorációnk voltak (KATT)
  







Sablonok az időjárás tablóhoz IDE kattintva érhető el.






ITT megtaláljátok a macikat.





2. Ezt az őszi dekorációt egyszer elkészítettem, csak akkor még nem fotóztam, így a sajátomat nem tudom megmutatni. Itt az eredeti, sajnos a forrást sem írtam fel régebben, de köszönet érte a feltöltőnek! Talán még a szekrényem mélyén megvan. Ha egyszer megtalálom, lefotózom és kicserélem a képet. (IDE kattintva még több őszi dekorációs ötletet találhattok.)






4. Dombor Dínós (KATT)






5. Az olimpia jegyében (KATT)





6. Tavalyi szuperhősös ajtódekorációnk (KATT)







És akkor most jöjjenek a szülinaposak.

1. Baglyos (KATT)










 2. Muffinos (KATT)






3. Lufis (KATT)




4. Mikor összevont osztályban tanítottam, nem készítettem újabb tablót, hanem egy korábbi évben használtat vettem elő. (Akkor még nem blogoltam, így nem írtam róla. Ez a gyertyás tablónk volt.) 
Szivárványos hullámpapírból nyírtam ki 12 gyertyát, 2 sárga lángnyelvet középen tűzőgéppel összetűztem, a felsőt felhajtva térhatásúvá vált a láng. Minden gyertya aljára ragasztottam egy kis papírcsíkot, amire a hónapok neve került.  4-4 lufi díszítette még, illetve a Boldog szülinapot felirat. Kinyomtattam a gyerekek fényképét, melyeket a megfelelő  gyertyára ragasztottam. A gyertyák fölé került fel az aktuális szülinapos gyerek neve és születésnapjának dátuma. Az összevont osztálynál már nem raktam a gyertyára fényképeket, nem is fért volna rá. (Kis papírcsíkokra akartam a neveket nyomtatni és az adott hónaphoz felragasztani, de nem került rá sor. Így csak a tetejére került fel az ünnepelt gyerek neve és a dátum.)









5. Virágos szülinapi és névnapi tabló (a húgom munkája) 
IDE kattintva láthatjátok, néhány egyéb ötlettel együtt.



Remélem, tudtam ötletet adni!

Jó készülődést!



2 megjegyzés: