2016. április 30., szombat

Valika kincsei: Anyák napi ajándékötlet

Rohamtempóban közeledik az Anyák napja, az utolsó simításokat végezzük a műsoron, az ajándékokon. Kikerült a faliújságra a tavaly készült óriás szív, de az ablakokba is szerettem volna készíteni valami szép dekorációt.
Természetesen anyák napi ajándékokat is készítettünk, ahogy minden éven szokás, de mivel egy Szülő is követi a blogot, nem szeretném lelőni a meglepetést, így csak az ünnepség után mutatom meg, hogy mivel lepjük meg az idén az édesanyákat. A ballagások  miatt ugyanis mi hétfőn ünnepelünk.
Drága jó barátném, volt kolléganőnk dobozában volt az a kincs, amit az ablakok díszítéséhez használtam fel, de természetesen ajándéknak is tökéletes. Bizonyára anno ő is az interneten találta, de sajnos a forrást nem tudtam megkeresni. (Ezúton is köszönet a feltöltőnek.)

A táblára kitettem néhány elkészíthető variációt, de minden gyerek kedvére választhatott színt és formát. (A mi munkáinkon nem annyira látszik, de sárga, rózsaszín, piros és fehér színeket használtak a tanulók.)Tudom, hogy az idén már nem aktuális (bár ki tudja?), de Anyák napja lesz jövőre is, ezért mutatom a sablonokat. 
Jó kreatívkodást!2 megjegyzés:

  1. Aranyos kis figurák és milyen szorgalmasak a gyerekek:-))Kellemes készülődést !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. Igen, nagyon szeretnek kreatívkodni. Ismét síri csendben dolgoztak. :))

      Törlés