2014. május 18., vasárnap

Ünnepelek

Remek a hangulatom, .... tegnap volt a szülinapom. Most írom az 500. bejegyzést. Hát nem szuper?

Nem volt szándékos a két esemény egybekapcsolása, így sikerült. Gondolkoztam is, hogy megemlítsem-e a szülinapomat, de bevallom őszintén, hiába töltöttem be a 47-et, mégis olyan lelkesen vártam, mint gyerekkoromban. A családommal már pénteken ünnepeltünk, mivel a kisebbik tegnap dolgozott. Nem volt nagy buli, csak egy több órán át tartó beszélgetés. Szóval tökéletes volt.
Nagyon sokan köszöntöttek ez alkalomból, rokonok, barátok, és ismerősök is, ami szintén nagy örömmel töltött el. 



Egy ilyen alkalom mindig arra ösztönöz, hogy visszatekintsek az elmúlt évekre. Mi volt jó, mit csinálnék esetleg másképp? Lehet, hogy hihetetlen, de nem nagyon tudok olyan dolgot mondani, amit kitörölnék az életemből. Sok dologért vagyok viszont hálás. (Fel akartam az egészet sorolni, de majd inkább akkor untatlak vele benneteket, ha betöltöm az 50-et.)

Viszont ami a legfontosabb: Van egy szép családom, vannak barátaim (a blog révén egyre több internetes is), akikkel szívesen töltöm az időmet. Van akik számára én vagyok az "álternátív gyógymód". Szeretek mosolyt csalni az emberek arcára és pozitívan szemlélni a világot. Remélem, a Jóisten is hozzásegít ahhoz, hogy még legalább 50 évet megélhessek, ahogy egyik drága barátnőm kívánta. [Bár a terv 103 év, végül is a 97 már közel van hozzá. :))) ]



A bejegyzésekkel kapcsolatban meg csak annyit jegyeznék meg, hogy igyekszem megosztani a több mint 25 év tapasztalatát, betekintést nyújtani iskolánk életébe, és a talált ötleteket közkinccsé tenni. Remélem nem tartjátok haszontalannak azokat a dolgokat, amiket írok. Ha igen, szóljatok és abbahagyom! (Csak viccelek.)




16 megjegyzés:

  1. Isten éltessen nagyon sokáig erőben egészségben és ilyen jó kedvben! Nagyon ötletes jó dolgokat hozol megosztod velünk és ezt köszönjük! További jó blogolást kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva!
      Nagyon szépen köszönöm mind a jókívánságokat, mind pedig a véleményedet a blogomról. Hasonló jókat kívánok én is neked! :)

      Törlés
  2. Végig mosolyogva olvastam a bejegyzésedet. Árad a soraidból a derű. :) Még egyszer itt is boldog születésnapot.:) A blogolás abbahagyása pedig még viccnek is rossz. Naná, hogy folytasd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha mosolyt tudtam csalni az arcodra. Köszönöm a jókívánságot itt is. :)) Tudod, nagyon hiányzik a nap fotója játék,de nem fér bele az időmbe, így most kihasználtam az alkalmat egy kis viccelődésre. :))

      Törlés
  3. Nagyon boldog szülinapot kívánok neked drága Icu! Légy mindig ilyen vidám,jókedvű és legyen még sok sok ilyen szuper bejegyzésed!!!!! Sokszor puszillak:Belli

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm drága Belli, iparkodok. :)) Puszi. Icu

      Törlés
  4. Boldog szülinapot és sok sikert a továbbiakban!!!

    VálaszTörlés
  5. Isten éltessen sokáig egészségben! Nagyon finom lehetett a torta:))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen. A torta fenséges volt, az előbb ettem meg az utolsó szeletet. (Tejszínes túrótorta) :))

      Törlés
  6. Isten éltessen még nagyon sokáig! Köszönjük azt a közel se "haszontalannak" mondható munkádat, ötleteidet, mellyel segíted sokunk életét, mindennapjait! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok a további évekre!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mónika! Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, és örülök, hogy hasznosnak találod a bejegyzéseimet. :))

      Törlés
  7. Nagyon boldog szülinapot kívánok!!! Köszi a sok jó ötletedet, amiből már többet is elkészítettem a kisfiamnak is! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marchello! Köszönöm szépen a jókívánságokat, és én is köszönöm a te ötleteidet. Szerintem ennél nincs is nagyszerűbb dolog, mint hogy megosszuk egymással az ötleteinket, így segítve a tanulást. :))

      Törlés