2014. január 5., vasárnap

Inspirációs napló 2014.

A lányomtól  karácsonyra egy inspirációs naplót kaptam (ismét). Azért szeretném megmutatni, mert nagyon jó kis dolognak tartom. Mivel még az év elején vagyunk, nem késő belevágni. Nagy kihívás, ha valaki végig akarja csinálni, nekem elhihetitek.  

Tavaly egy-egy napra több dolgot is írt, amit végül nem tudtam "megoldani". Az idei napló egy kicsit másabb. Minden napra csak egy mondat van, amit be kell fejeznem, ugyanakkor minden hétre van egy mottó. Vannak benne olyan oldalak is többek között, ahová például az ötleteimet írhatom, vagy magam állíthatom össze az úgynevezett ÉNIDŐ-met. Ugyanis a legkevesebb az az idő, amit magamra szánok. Ő pedig mindig rám parancsol, hogy "tessék egy kicsit jobban odafigyelni magadra." 

A héten hétfőtől indult a napló, és megegyeztünk, hogy mosolygós smiley-val jelölöm minden nap, ha odafigyeltem magamra. Jelentem, a héten szinte minden nap ott vigyorog az arcocska.
Mottót is kellett választanom, ami ma lett meg. Néztem a tévében Michael Flatley műsorát, és a végén hangzott el tőle egy mondat. Ez lesz az idei évre a mottóm:

„Ha követed azt, amit a szíved diktál, ha igazán hallgatsz rá és készen állsz keményen dolgozni, minden lehetséges.” (Michael Flatley)Szóval, akinek felkeltettem az érdeklődését, és szeretné megkapni a naplót, írjon, és e-mail-ben elküldöm neki.16 megjegyzés:

 1. Szia! Nekem elküldenéd? mona930729@gmail.com a címem, előre is nagyon köszönöm :)

  VálaszTörlés
 2. Boldog legyen az új esztendőd,Neked is és a családodnak,kis osztályodnak is!Kérem szépen a naplót,most nagyon rámfér ...vassnelk@freemail.hu
  Előre is köszönöm!!!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon kedves ötlet, én is megörvendenék neki:horvathemerencia@yahoo.com
  Köszönöm!

  VálaszTörlés
 4. Kedves Icu, én is megköszönném a naplót, nagyon szeretem olvasni ezt a blogot: mile.i@freemail.hu

  VálaszTörlés
 5. Kedves Icu!Szociàlis segítő vagyok egy èrtemi fogyatèkosok lakóotthonàban,ès mindig talàlok inspirációt,ötleteket a foglalkoztatáshoz a blogodon,aminek Lakóink mindig örülnek.Szeretném én is a naplót!Köszönettel:Rózsa
  anyapipi@gmail.hu

  VálaszTörlés
 6. Kedves Icu!Szociàlis segítő vagyok egy èrtemi fogyatèkosok lakóotthonàban,ès mindig talàlok inspirációt,ötleteket a foglalkoztatáshoz a blogodon,aminek Lakóink mindig örülnek.Szeretném én is a naplót!Köszönettel:Rózsa
  anyapipi@gmail.hu

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Nagyon jo ötletnek tartom ezt a naplot. Ha lehet szeretném megkapni én is.
  A blogodat nagyon szeretem olvasni, sok-sok ötletet meritek belöle.
  jeneikata@citromail.hu

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szuper mottót választottál! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Nekem is rögtön megtetszett. És igaz is minden szava.

   Törlés
 9. Kedves Mindenki!
  E-mail-ben elküldtem mindenkinek a naplót, aki eddig kérte. Ha valaki nem kapta meg, legyen szíves jelezze, és akkor újra megpróbálom. Mosolygós szép hetet kívánok mindenkinek!
  Sucika

  VálaszTörlés
 10. Csak ma jutottam el ide. Megkaphatom én is? szekrenyes_lidia kukac yahoo.com

  VálaszTörlés
 11. Szeretném én is kérni, ha még lehetséges!
  eta.fodor@gmail.com
  Köszönöm szépen!!

  VálaszTörlés
 12. én is kérem:))), ha még lehetséges...
  rekaharmat@yahoo.com

  VálaszTörlés
 13. Nagyon szeretnék a lányomnak készíteni. Nagy segítség lenne ha elkükdenéd breki162@gmail.com

  VálaszTörlés
 14. Nagyon szeretnék a lányomnak készíteni. Nagy segítség lenne ha elkükdenéd breki162@gmail.com

  VálaszTörlés
 15. Kérlek szépen küld át mégegyszer. Lementettem és a telom bedilizett, nincs meg. Előre is nagyon köszönöm.breki162@gmail.com

  VálaszTörlés