2012. május 4., péntek

Elkészültek az ajándékok

Bár a hét csak 3 munkanapból állt, mégis hajtós volt. Végre elkészült mindenki az anyák napi ajándékokkal. Nem akarok túlozni, de mindenkié nagyon szépre sikerült, és 1 tanulót kivéve a saját keze munkáját dicséri. Örülhetnek majd hétfőn az anyukák, akkor lesz nálunk az anyák napi megemlékezés. A műsor is összeállt, sajnos 2-3 gyereknek nem megy még elég jól. Betegek voltak, otthon pedig nem gyakorolták. Én még bízom a lehetetlenben.






Környezetből végeztünk az állatokkal, de ma még lesz egy javítási lehetőség, hogy minél több állat kerülhessen fel Noé bárkájára. Itt is van olyan, aki hiányzott, tehát több állatkája azért hiányzik.



A mostani témánkhoz (emberi test ) arra gondoltam, hogy egy-egy adott tananyaghoz egy-egy testrész tartozik majd, és aki ügyes, a téma végére kiszínezhet egy fiú vagy lány babát.
A hétvégén majd keresek egy megfelelő mintát.

2 megjegyzés:

  1. szuperek lettek az ajándékok, a képnél ha jól látom kihúzható a virág, próbáltam elolvasni mi van ráírva de nem ment, a pet palackos virágok készítését leírhatnád mert nagyon tetszenek ráadásul nálunk nemsokára lesz egy környezetvédelmi projekt, amire az osztályoknak be kell adni hulladékból készült műveket, akár ezt is megcsinálhatnánk többek között, nálunk is véghajrában vagyunk, majd hétfőn fotózok és felrakom a blogra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A virágra egy olyan versrészlet van írva, amit közösen mondunk a műsorban. A virág készítését itt találod:

      http://sucika67.blogspot.com/2012/04/anyak-napi-versek-virag-pet-palackbol.html

      Az iskolában a gyerekek kapnak 2 dl-es ivólevet, azt vágtam el, és abból lett a váza, amibe gyurmát tettünk, hogy megálljon. Kívülről virágbolti kreppapírral vontuk be, az rugalmasabb és erősebb, mint a hagyományos, bár szerintem az is jó. A lányom adott körömlakkot, azzal festettük végül. Kérdezz bátran, ha valami nem egyértelmű.

      Nézd meg az oldalamon az albumot, ami wc gurigából készül, illetve papírzacskóból is van. Én most gyűjtöm a gurikat és a lisztes -cukros zacskókat.

      Törlés