2018. június 4., hétfő

Én és az ... iskola

Közeledik a tanév vége, a gyerekek már számolják, hogy hány napot kell még jönni iskolába (bevallom én is, de én más miatt). Viszont amikor arról beszélgetünk, hogy mi történt a tanévben, gondolkozniuk kell, mert minden annyira régen volt, hogy már el is felejtették.  
Pár napja arra gondoltam, hogy a tanév végére készítek egy kis rajzolós összefoglalót, hátha ez segít majd az emlékezésben. Felidéztünk néhány közös élményt, majd megkértem őket, hogy a mondatoknak megfelelően rajzolják meg azt, ami nekik a legkedvesebb közülük. Még folyamatban vannak a rajzok, de most volt időm lefényképezni, és gondoltam, így félkészen is megmutatom, aztán ha teljesen elkészülünk, utólag teszek fel olyan képeket is. 







Ha tetszik az ötlet készítsétek el Ti is!

Jó kreatívkodást!




8 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletes ez is mint általában amivel "gyerkőceidnek" könnyebbé teszed az iskolai napjaikat! Kívánok kellemes pihenést, örömteli várakozást és természetesen felkészülést a nagy napra ami még előttetek áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Közben a nagy nap is eljött tegnap éjszaka! :D :D

      Törlés
  2. Gratulálok!Sok örömet jó egészséget kívánok az ifjú szülőknek és Neked is kedves nagymama! Puszilom a picurkát!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, drága Éva, átadom nekik is a jókívánságaidat. Puszi. :))

      Törlés
  3. Köszönöm a fenti lapot! Megint egy gyöngyszem a munkáid közül!

    VálaszTörlés
  4. When you have doubts about your law assignment writing or anything, talk to qualified experts of fullassignment. Get an instant and quick help at reasonable price for your commercial law homework help, law homework help

    VálaszTörlés