2017. június 15., csütörtök

Búcsúajándék ötletek: 2. Diploma

Minden tanév végén oklevelet kapnak a kitűnő-vagy jeles tanulók, akik versenyeken vettek részt, illetve  aki nem mulasztott a tanév során. De nem kap oklevelet az a gyerek, aki nem vett részt versenyen, nem volt jeles, illetve mulasztott a tanév során. Pedig ők is megérdemelnék, mert valamiben ők is jók. Négy éve ezért minden tanulónak személyre szabott oklevelet készítettem.

Így kapott oklevelet a legszebb történetmesélő, a legjobb kézügyességgel rendelkező, a legjobb sportoló, az órákon legaktívabb tanuló, a legjobb matekos, a legszebben rajzoló, aki legtöbbet fejlődött olvasásból, a legjobb magatartású lány, a legkevesebbet mulasztó, a legkitartóbb, a legjobb magatartású fiú, a legsegítőkészebb, a legszebben éneklő, a legjobb helyesírású és a legszebben olvasó. Minden gyerek "leg" volt valamiben. 

A mostani osztályomban nem tudtam ilyen oklevelet kiosztani. Most ugyanis a legtöbb gyerek mindenben "leg". Mielőtt irigyekedni kezdenétek, hogy könnyű nekem, gyorsan hozzáteszem, hogy kitűnő tanulóm csak 1 van, jeles pedig 2, de mindenki lelkiismeretesen, szorgalmasan tanult, az érdemjegyek pedig a képességeik miatt lett eltérő.

Éppen ezért most mindenki ugyanazt a "diplomát" kapta meg, ami azt igazolta, hogy a tanévben nyújtott teljesítménye miatt jogosult arra, hogy ötödikes legyen. Ez pedig feljogosítja őket arra, hogy a továbbiakban is kedvesen viselkedjenek a társaikkal, még jobb eredményeket érjenek el, legyenek lelkesek, vidámak, érdeklődőek, kreatívak.Ha tetszik ez a fajta értékelés, készítsétek el Ti is!


Ui.: Az egyik Facebook csoportba már feltöltöttem a szerkeszthető Word dokumentumot, de ha valaki még nem látta, vagy nem tagja a csoportnak, annak szívesen elküldöm, csak írja meg az e-mail címét!


10 megjegyzés:

 1. Kérném a szerkeszthetö változatot! Köszönöm kitley3@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. Nagyon megköszönném a szerkeszthető változatot.
  csingiz2@gmail.com

  VálaszTörlés
 3. Én is megköszönném a szerkeszthető változatot! ginedra@gmail.com

  VálaszTörlés
 4. Szívesen írnám én is hogy kérném de nyomtatni nem tudnám, pedig unokámnak olyan szívesen csináltam volna egy oklevelet! Sokszor mondtam már hogy több ilyen hozzád hasonló kedves kreatív tanító nénire lenne szükség. Boldog lehet majd a szeptemberi csoport akik Téged kapnak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Éva! Szívesen küldök neked nyomtatott formában, csak írd meg privátban a címed. :))) Szeptembertől megint összevont osztállyal leszek, remélem hamar egymásra fogunk hangolódni!

   Törlés
 5. NAGYON SZÉPEN KÉRNÉM ÉN IS A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZATOT!
  KÖSZÖNÖM!
  edina.eros@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Nagy köszönet a jó ötletért! Kérlek, küldd el nekem is a szerkeszthető változatot! Előre is köszi! Jó pihenést a nyári szünetre!: Üdv. Zsuzsa
  fabianne1961@gmail.com

  VálaszTörlés
 7. Mindig örömmel olvasom a sok kiváló ötletedet.
  Szépen kérlek, küldd el nekem is a diploma szerkeszthető változatát!
  Köszönöm szépen előre is!
  korodijuli@freemail.hu

  VálaszTörlés
 8. Szívből köszönet a jó ötletért!Küldd el nekem is ,kérlek, a szerkeszthető változatot.
  Előre is köszönöm! Üdv: Zsuzsa
  dobezsu@gmail.com

  VálaszTörlés