2013. március 5., kedd

Nőnapi ötletek

Nőnaphoz közeledve mi mást keresgél az ember, mint nőnapi képeslapokat, ajándékötleteket. Ezen az oldalon régóta szétnézek, mivel nagyon jó, könnyen elkészíthető dolgokat mutatnak. Ma az alábbi kreatív megoldásokat kaptam e-mail-ben, gondoltam megosztom veletek, hátha még valaki 

Ujjnyomdázással készült virág

Forrás





Virágfüzér

Forrás





Virágok dobozos üdítő újrahasznosításával

Forrás

Persze mi már a múlt héten elkezdtük az ajándékot készíteni, ami az idén nem más, mint fonalgrafikás képeslap. Technikából most a fonal és a textil lesz pár óra anyaga, így ilyen ötleteket kerestem az "ötletbázisomban". 

A fonalgrafikával jó pár éve találkoztunk először, mikor még a lányaim általános iskolába jártak. Úgy gondoltam, most, hogy harmadikosokat tanítok, jó lesz velük is kipróbálni. A gyerekek nagyon ügyesen dolgoztak, semmi gond nem volt, pedig először féltem, hogy gubanc lesz. Holnap remélhetőleg el is készülünk vele, éppen időben. Aztán majd eldönti mindenki, hogy kit ajándékoz meg vele.








Plusz egy virág. Ez kicsit bonyolultabb.


Itt találtam ezt az egyszerű, színezős virágcsokrot. Arra gondoltam, hogy néhány fiúval készítünk ilyet az osztályba járó lányok számára.

букет за мама - направи си сам




Vagy egy ilyet csináljunk? Majd holnap eldöntjük. 

Forrás


Ti mivel készültök nőnapra?


1 megjegyzés:

  1. Csodás ötleteket gyűjtöttél össze!!! A sörösdobozos" dolgok mindig érdekelnek...a szívószál tuti ötlet, mert a lányaim is imádnak kidíszített szívószállal inni üdítőket...a fonalasat még NEM is láttam és a színezős csokor is jó móka! Ez csokor nőnapra! Jó készülődést holnapra!!!

    VálaszTörlés