2013. március 13., szerda

Szolgálati közlemény

Örömmel olvasom, amikor ismerősök és ismeretlenek (névtelenek) megjegyzést hagynak egy-egy bejegyzésemnél. Válaszolok is mindig, mindenkinek.
A minap is válaszoltam az egyik kedves ismerősöm megjegyzésére, de nem a megjegyzésnél, hanem a g-mail fiókon keresztül, ahogy szoktam. Kérdeztem is tőle valamit, amire nem válaszolt. Mással is jártam már  korábban hasonló módon. Válaszoltam, de a kérdésemre nem kaptam választ. 

Aztán tegnap belém nyilallt a tudat: Te jó ég, talán meg sem kapják? Akik hozzászólnak a bejegyzéseimhez, azt hiszik, nem válaszolok nekik?! Pedig nem így van. Csak ezek szerint nem kapják meg az e-mail-t, mert nem is küldöm el, vagyis elküldöm, de nem kapják meg, mert nincs megadva e-mail cím, (noreply-comment@blogger.com), vagy magamnak válaszolok, mint ma is kétszer. Na most ebbe belegabalyodtam egy kicsit.

Szóval nem nagyképűségből, vagy egyéb okból nem válaszoltam, akinek nem válaszoltam, hanem azért mert azt hittem, ha a g-mail-en keresztül írok, biztosan megkapja, és nem kell visszajönnie az oldalamra, hogy elolvassa a választ. Nekem annyira logikusnak tűnt, hogy ez működik. De tévedtem. Bocsánat, ha valaki emiatt neheztelt meg rám.

Kaptam segítséget, de az sem világos teljesen, dolgozok még rajta, de ezentúl a megjegyzéseknél válaszolok majd nektek, ahogy mások is, ti pedig gyertek vissza és olvassátok el.

A hosszú hétvégére jó pihenést és kevés munkát kívánok mindenkinek! A nagytakarítást halasszátok későbbre, úgyis rossz idő lesz!










3 megjegyzés:

  1. Van mit tanulnunk... Nekem sem tiszta teljesen...

    Szép hétvégét! (Takarítanom sajna kell! D:)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem mentesített a takarítás alól az influenza. :)) Fekvés egész nap, áram és víz nélkül.

      Törlés
  2. Jaj Sucika az nem jó! Ráadásul víz és áram nélkül! Akkor most nyakába szakadt minden kellemes dolog! Jobban is teszed, ha bebújsz az ágyba és kúrálod magad! Remélem van ápoló személyzet" körülötted! De mi történt? Csak nem ez a hó dolog tett be???

    VálaszTörlés