2017. június 15., csütörtök

Búcsúajándék ötletek: 2. Diploma

Minden tanév végén oklevelet kapnak a kitűnő-vagy jeles tanulók, akik versenyeken vettek részt, illetve  aki nem mulasztott a tanév során. De nem kap oklevelet az a gyerek, aki nem vett részt versenyen, nem volt jeles, illetve mulasztott a tanév során. Pedig ők is megérdemelnék, mert valamiben ők is jók. Négy éve ezért minden tanulónak személyre szabott oklevelet készítettem.

Így kapott oklevelet a legszebb történetmesélő, a legjobb kézügyességgel rendelkező, a legjobb sportoló, az órákon legaktívabb tanuló, a legjobb matekos, a legszebben rajzoló, aki legtöbbet fejlődött olvasásból, a legjobb magatartású lány, a legkevesebbet mulasztó, a legkitartóbb, a legjobb magatartású fiú, a legsegítőkészebb, a legszebben éneklő, a legjobb helyesírású és a legszebben olvasó. Minden gyerek "leg" volt valamiben. 

A mostani osztályomban nem tudtam ilyen oklevelet kiosztani. Most ugyanis a legtöbb gyerek mindenben "leg". Mielőtt irigyekedni kezdenétek, hogy könnyű nekem, gyorsan hozzáteszem, hogy kitűnő tanulóm csak 1 van, jeles pedig 2, de mindenki lelkiismeretesen, szorgalmasan tanult, az érdemjegyek pedig a képességeik miatt lett eltérő.

Éppen ezért most mindenki ugyanazt a "diplomát" kapta meg, ami azt igazolta, hogy a tanévben nyújtott teljesítménye miatt jogosult arra, hogy ötödikes legyen. Ez pedig feljogosítja őket arra, hogy a továbbiakban is kedvesen viselkedjenek a társaikkal, még jobb eredményeket érjenek el, legyenek lelkesek, vidámak, érdeklődőek, kreatívak.Ha tetszik ez a fajta értékelés, készítsétek el Ti is!Ui: A nagy érdeklődésre való tekintettel feltöltöttem a fájlt a Google Drive-ra. Elvileg innen le tudjátok tölteni: https://drive.google.com/open?id=1eCiySOrUhrOzMBdH5fd4-X3CkjUcHq4h

Ha mégsem, akkor írjatok!


18 megjegyzés:

 1. Kérném a szerkeszthetö változatot! Köszönöm kitley3@gmail.com

  VálaszTörlés
 2. Nagyon megköszönném a szerkeszthető változatot.
  csingiz2@gmail.com

  VálaszTörlés
 3. Én is megköszönném a szerkeszthető változatot! ginedra@gmail.com

  VálaszTörlés
 4. Szívesen írnám én is hogy kérném de nyomtatni nem tudnám, pedig unokámnak olyan szívesen csináltam volna egy oklevelet! Sokszor mondtam már hogy több ilyen hozzád hasonló kedves kreatív tanító nénire lenne szükség. Boldog lehet majd a szeptemberi csoport akik Téged kapnak!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Éva! Szívesen küldök neked nyomtatott formában, csak írd meg privátban a címed. :))) Szeptembertől megint összevont osztállyal leszek, remélem hamar egymásra fogunk hangolódni!

   Törlés
 5. NAGYON SZÉPEN KÉRNÉM ÉN IS A SZERKESZTHETŐ VÁLTOZATOT!
  KÖSZÖNÖM!
  edina.eros@gmail.com

  VálaszTörlés
 6. Nagy köszönet a jó ötletért! Kérlek, küldd el nekem is a szerkeszthető változatot! Előre is köszi! Jó pihenést a nyári szünetre!: Üdv. Zsuzsa
  fabianne1961@gmail.com

  VálaszTörlés
 7. Mindig örömmel olvasom a sok kiváló ötletedet.
  Szépen kérlek, küldd el nekem is a diploma szerkeszthető változatát!
  Köszönöm szépen előre is!
  korodijuli@freemail.hu

  VálaszTörlés
 8. Szívből köszönet a jó ötletért!Küldd el nekem is ,kérlek, a szerkeszthető változatot.
  Előre is köszönöm! Üdv: Zsuzsa
  dobezsu@gmail.com

  VálaszTörlés

 9. Nagyon tetszik az okleveled, szeretném én is használni, Kérlek küldd el nekem is!
  Nagyon köszönöm!
  harasztosi.bea@gmail.com

  VálaszTörlés
 10. Nagyon tetszenek az ötletek! Kérném én is a szerkeszthető változatát az oklevélnek, ha lehet, illetve sablont hol lehet találni az ballagós kis bonbon tartó figurához....!?
  szeredi.judit2@gmail.com
  Előre is köszönöm!

  VálaszTörlés
 11. Újra aktuális az oklevél! Lennél szíves elküldeni a szerkeszthető változatát a 2017. jún. 15-i oklevél mintának? Köszönettel Szabó Eszter mazsigratis@gmail.com

  VálaszTörlés
 12. Kérném én is a szerkeszthető változatot! makrakati07@gmail.com
  Nagyon köszönöm előre is! :)

  VálaszTörlés
 13. Szép napot!
  Én is szeretném! :-)
  1234marcsi1234@gmail.com

  VálaszTörlés
 14. Jó estét kívánok!
  Nagyon tetszik a tancis oklevél! Én is szeretném elkérni a szerkeszthető változatot, ha még lehetséges, az emesemate@yahoo.com címre.
  Előre is köszönöm! :)

  VálaszTörlés
 15. Nagyon jó a tancis oklevél!
  Szeretnék egy szerkeszthető változatot,ha lehetséges.
  Előre is köszönöm!zsuzsabardocz@gmail.hu

  VálaszTörlés
 16. Nagy köszönet a jó ötletért! Kérlek, küldd el nekem is a szerkeszthető változatot! Előre is köszönöm! kittynagy5@gmail.com

  VálaszTörlés