2018. január 27., szombat

Weboldal ajánló: Feladatgenerálók "mindenhez"

Enyhe túlzással választottam ezt a címet a posztnak, de ha ellátogattok az általam most bemutatásra váró oldalra, ti is ezen a véleményen lesztek. Több száz feladat, több millió kombináció, ahogy azt a kép és az oldal ígéri. 
Már az évre sem emlékszem, nem tudom mi volt az előzménye, mit is keresgéltem és mikor, amikor erre a külföldi oldalra bukkantam, de nagyon megörültem neki, és az évek során számtalan alkalommal tértem ide vissza, feladatokat készíteni, letölteni. Mégis azt kell mondanom, hogy még nem láttam mindent, nem próbáltam ki mindent. 

FORRÁS


Van itt minden, csak legyen az embernek elég ideje:  matematikai-, angol nyelvi-, játékos feladatlap generálók, földrajzi térképek és az egyéb mappában naptárak és tervezők, írásgyakorlók, stb. Nem sorolom tovább. Látogassatok el az oldalra és nézzetek szét! Kedvcsinálónak mutatok még néhány képet az általam használt aloldalalakról.

Matematika: 





Játékos feladatok:



A későbbiekben a játékos feladatgenerálókhoz készítek majd képes használati útmutatót, hogy akik kevésbé jártasak ebben a témában, és egyedül nem igazodnak el benne, de szeretnék játékossá tenni a tanulást, tudjanak ilyen  feladatlapokat készíteni. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése