2013. április 1., hétfő

Fonalgrafika másképp - Képeslap nemcsak anyák napjára

A rendszeres olvasóim tudják, (ígérem most írom utoljára) hogy mindenféle technika és mindenféle ötlet érdekel, amivel élvezetesebbé, érdekesebbé tudom tenni a tanulás mindennapjait. Évek óta keresgélek, gyűjtögetek és halmozom a jobbnál jobb dolgokat. Néha nem is tudom, hogy milyen kincsek vannak a birtokomba, és az újdonság erejével hatnak, mikor keresgélés közben rájuk találok. 

Itt az ideje, hogy újból előhúzzak onnan valamit, és megmutassam nektek. Biztosan lesz, aki már találkozott vele a neten, de remélem sok embernek tudok újat mutatni. Nem kell hozzá más, csak karton, cikkcakk olló és hímzőcérna. Mivel régi gyűjtés, nem tudom a forrást, de név nélkül is a köszönet az eredeti feltöltőnek jár.

Mikor a húsvéti képeslapot megláttam az egyik oldalon, (itt mutattam nektek) beugrott az én kis gyűjteményem. Anyák napjára egy ilyen képeslapot szeretnék majd készíteni az osztállyal. Persze van a könyvben sok egyéb ötlet is, sablonnal együtt. Néhány kép kedvcsinálónak, a többit itt találjátok.


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése